Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Любов завжди живе у наших серцях

Дата: 17.02.2020 15:12
Кількість переглядів: 621

Фото без описуВалентинів день – чудова нагода для студентів і студенток Університету срібного віку та учасників й учасниць Гендерно-ресурсного центру поговорити про кохання. Ця тема важлива для будь-якого віку людини. І ми в цьому переконалися.

Красиві і глибокі за змістом пісні у виконанні відомих співаків і співачок минулого століття навіяли гарний настрій. Зал натхненно і з задоволенням співав улюблені пісні, активно танцював під записи, бажаючі декламували вірші про кохання. Родзинкою свята стала неперевершена розповідь подружжя Піднебесних, Дмитра Дмитровича та Світлани Федорівни, про те, як їх звела доля. Слухачі і слухачки жваво фотографувалися у святковій фотозоні, куштували пиріг із чаєм, спілкувалися, гомоніли усе світилося добром і затишком.

Усі ми раді, що на таких от заходах із нами поряд міський голова Валерій Сніжко, заступник міського голови Людмила Кривошея, директор Територіального центру Валентина Коновальчук. Саме цим людям студенти і студентки завдячують у роботі Університету і Гендерно-ресурсного центру, адже для старшого покоління увага і турбота дуже важливі.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь