Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День Безпечного Інтернету в Університеті срібного віку

Дата: 17.02.2020 11:38
Кількість переглядів: 597

Фото без опису11 лютого 2020 року у всьому світі проходила акція «SаferInternetDay», або як ми його називаємо «День безпечного Інтернету».  Лише один день у році, але сотні і навіть тисячі людей мали змогу навчитись вберегти своє життя від небезпеки, яка чатує в Інтернеті. Кількість студентів нашого Університету, які вчаться на факультеті «Комп’ютерні технології» зростає щомісяця і це не може не радувати. Саме тому до Всесвітнього дня Безпечного Інтернету викладач факультету Бондаренко Яна провела зі своїми студентами тренінг «Безпечний Інтернет – це просто!» Під час заняття слухачі досліджували позитивні і негативні наслідки Інтернету, дізнались про різні види небезпек, які існують у всесвітній мережі та про шляхи їх подолання. Спільними зусиллями було створено плакати з проблемами та перевагами Інтернету.  Перегляд і обговорення відеороликів сприяли виготовленню студентами особистих інформаційних листівок з правилами роботи в Інтернеті.

Купа позитивних емоцій, кілька сторінок корисних записів і бажання скоріше дочекатися наступного заняття за комп’ютером – ось основні враження студентів  після сьогоднішнього тренінгу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь