Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Зимовий настрій в Університеті срібного віку

Дата: 17.02.2020 11:34
Кількість переглядів: 716

Зворушливий сюжет диктує нам іноді доля, і надходить час усвідомлювати сенс подій і явищ, що відбуваються протягом життя. Саме про це говорили сьогодні під час заняття на факультеті психології.

Мандрівний кінотеатр «Кіно там, де ти», завітав до Університету срібного віку, де студентки та студенти переглянули мультиплікаційний фільм для дорослих. Глибоку філософію, проникливі образи зимової історії підкреслив волонтер Корпусу Миру Кормек Крейгі, що викладає в Університеті англійську мову. Цього разу він розповів слухачкам і слухачам про деякі різдвяні традиції своєї країни. Це яскраво доповнило обговорення після перегляду, посилило взаємозв’язок уявлення про особистісне і суспільне у просторі і часі. В свою чергу, відповіддю на презентацію Кормека була розповідь про українські традиції і звичаї зимово-календарного циклу. Зокрема, пригадали відому на увесь світ композицію, яку широко використовують у світовому вокально-хоровому, театральному та кіномистецтві, випускну роботу композитора Миколи Леонтовича, «Щедрик».

Ось таким може бути заняття на факультеті психології, до якого із задоволенням долучаються інші викладачі-волонтери і гості: проникливо емоційним, повчальним і незвичним за формою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь