Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Робота в Університеті срібного віку

Дата: 10.02.2020 10:56
Кількість переглядів: 557

Фото без опису«Шановні організатори Університету срібного віку!

Щиро дякуємо вам за змістовні лекції, проведені викладачами: Георгію Олексійовичу, Наталії Іванівні, Світлані Леонтіївні, Яні Вікторівні, Лідії Іванівні, Валентині Миколаївні. Сердечно дякуємо вам за увагу, теплоту, підтримку і допомогу. Окрема подяка Людмилі Петрівні за любов, яку ви несете нам. Вдячні Валентині Григорівні, Валентині Володимирівні за їх посмішки, доброту.

Дуже вдячні за проведення занять з англійської мови з волонтером Кормеком, де ми практикуємо розмовну мову.

Бажаємо всім вам добра, щастя, здоров’я, успіхів у житті та праці.

Неоціненний скарб отримали ми від надихання нас на скандинавську ходу.

Ми вас любимо, цінуємо, раді спілкуванню з вами».

Це  - рядки  з журналу відгуків студентів і студенток Університету срібного віку. Емоції переповнюють їх. І це не дивно. Адже до кожного заняття і заходу викладачі і викладачки підходять з особливим трепетом: до них прислухаються, їх вирази записують, їм готують запитання, тут вміють активно слухати і знаходити родзинки у звичайній бесіді. Перед заняттями доводиться перелопачувати купу літератури та цікавитись новинками в Інтернеті, а іноді й знаходити матеріали, які чекали свого часу.

Саме так вчинила Наталія Рубаненко: на своєму занятті вона поділилася своїм дитячим захопленням, показала зібрані марки і власну вишивку. Її студентки також активно цікавляться новими тенденціями в українській мові.

Новий семестр розпочався дуже вдало: продовжуються заняття з фітнесу і скандинавської ходи, про які вже неодноразово знімали телепередачі; слухачі і слухачки вивчають ведичні знаки на заняттях із краєзнавства, німецьку, англійську і французьку мови, співають на заняттях з вокалу, знайомляться із законами світотворення  на факультеті здорового способу життя та захоплено створюють квіти зі стрічок на заняттях декоративно-прикладного мистецтва.

Для учасників й учасниць Університету викладачі і викладачки, працівники Територіального центру міської ради готують різноманітні заходи. Тому вони поспішають не лише на заняття за розкладом, а й чекають з нетерпінням нових цікавих зустрічей у дружньому колі, намагаються не пропустити жодної можливості побути в Університеті, зануритися у філософію позитивного живого спілкування.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь