Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»

Дата: 07.02.2020 13:24
Кількість переглядів: 487

Фото без описуПротягом грудня 2019 року - січня 2020 року у закладах загальної середньої та позашкільної освіти міста було проведено шкільний етап щорічного обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

Конкурс проводиться з метою популяризації питань охорони праці, привернення уваги суспільства, у тому числі дітей та учнівської молоді, до питань охорони праці, виховання культури безпечної праці на виробництвах у підростаючого покоління, як майбутніх роботодавців та працівників, акцентування уваги на виробничих небезпеках і ризиках, формування свідомої позиції щодо значення та місця здорових і безпечних умов праці, сприяння розвитку дитячої творчості, виявлення та підтримки талановитої молоді.

06 лютого 2020 року працівниками відділу освіти, молоді та спорту міської ради спільно з Олександром Волошиним, страховим експертом з охорони праці Бобринецького відділення ВДФССУ у Кіровоградській області проведено міський етап обласного Конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей».

На розгляд фахового журі представлено 12 робіт учнів закладів освіти міста.

- БАЙБАРАК Анастасія, СІНЧЕНКО Вікторія («Філія № 2 – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» комунального закладу «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Бобринецької міської ради);

- КОРНІЛОВА Анастасія, НОВІКОВА Анастасія, РАДИШЕВСЬКА Єлизавета (Комунальний заклад «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» Бобринецької міської ради).

Роботи переможців надіслано до Управління Держпраці у Кіровоградській області для участі в обласному етапі конкурсу.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь