Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ВІДБУЛОСЯ ПОЗАЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 27.01.2020 17:03
Кількість переглядів: 483

23 січня 2020 року під головуванням міського голови Валерія Сніжка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. Участь у засіданні взяли дванадцять членів виконавчого комітету, у тому числі два новозатверджених – Вікторія Літвінова, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради, і Наталія Щіченко, керівник громадської організації «Центр територіального успіху».

 

Серед питань, розглянутих та вирішених на засіданні, питання соціально-економічного розвитку, тарифів на вивезення та захоронення твердих побутових відходів, соціального захисту жителів громади, захисту прав дітей, благоустрою та інші.

Значну увагу члени виконавчого комітету також приділи розгляду питання про порушення зобов’язань зі сплати податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) відділом освіти, молоді та спорту Бобринецької РДА і Територіальним центром соціального обслуговування  (надання соціальних послуг) Бобринецького району, які призвели до фактичного ненадходження до бюджету міської об’єднаної територіальної громади коштів у розмірі близько 1,2 млн.грн. 

 

З рішеннями, прийнятими на засіданні виконавчого комітету, можна ознайомитися на офіційному вебсайті міської громади/ради у розділі «Офіційні документи».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь