Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Новорічна вистава «Наречена для Діда Мороза»

Дата: 08.01.2020 16:48
Кількість переглядів: 976

Фото без опису31 грудня у новорічну ніч біля головної ялинки міста відбулася новорічна вистава «Наречена для Діда Мороза». Чаруюче дійство для жителів громади створили колектив комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради, вихованці та активні жителі громади.

На початку свята до присутніх з вітальним словом звернувся міський голова Валерій Сніжко.  Валерій Вадимович коротко підвів підсумки року та привітав жителів громади з наступаючим 2020 роком.

Мешканці та гості громади отримали багато яскравих вражень і задоволення від побаченого дійства. Запальні танці казкових героїв, Санта-Клаусів, сніговичків та вокальні номери аматорів додали усім новорічного настрою. Святкова програма не залишило байдужим жодного глядача та запалила у їх серцях дух новорічних свят.

Сподіваємося, що для всієї громади 2020 рік - рік Білого Щура, принесе радість зустрічей, перемог і досягнень, новий професійний та життєвий досвід, любов, злагоду, достаток та омріяний мир нашій державі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь