Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У Бобринецькій громаді відкрито поліцейську станцію

Дата: 29.12.2019 20:19
Кількість переглядів: 1310

28 грудня у Бобринецькій об’єднаній територіальній громаді відбулося офіційне відкриття поліцейської станції, представлення офіцера поліції та його службового автомобіля «Renault Duster». Станція на даний час розташована в адміністративній будівлі (бувшого Укрсоцбанку) і має службове приміщення, в якому створені комфортні умови для роботи правоохоронця.

На відкритті були присутні міський голова Валерій Сніжко, заступник начальника Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області Олексій Ніколаєв, начальник Бобринецького відділення поліції Новоукраїнського відділу поліції в Кіровоградській області Юрій Хандис, працівники міської ради та мешканці громади.

поліцейська станція у Бобринці почала свою роботу завдяки впровадженню реформи децентралізації та тісної взаємодії міської ради з Головним управлінням Національної поліції в Кіровоградській області. Віднині жителі міської громади можуть отримати кваліфіковану допомогу та відповіді на питання, які їх турбують, за адресою: м. Бобринець, вул. Миколаївська, буд. 51а. Графік роботи: понеділок-п’ятниця — з 08.00 до 18.00 год.; субота-неділя — вихідний.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь