Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Підсумки роботи Гендерно-ресурсного центру та «Сучасні вечорниці»

Дата: 27.12.2019 16:17
Кількість переглядів: 675

Фото без описуНапередодні Нового року у оновленому залі Центру дозвілля Бобринецької громади учасники і учасниці Гендерно - ресурсного центру  підвели підсумки роботи за рік  та  надихнулися святковим настроєм на «Сучасних вечорницях». Дружнє коло однодумців активно провело час, адже всі були налаштовані на одну хвилю. Міський голова Валерій Сніжко та заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань і активна членкиня громадської організації «Центр територіального успіху» Людмила Кривошея розпочали захід словами привітань та звітом про діяльність Гендерно - ресурсного центру. Гостею заходу була регіональна координаторка програми «Жінки – лідерки», Людмила Красницька, яка отримала нові враження про Бобринецьку громаду, оскільки побачила серйозну, насичену роботу центру за рік та підготовку слухачів до  театралізованих і сценічних дійств. Кожен до свята готувався творчо, і в результаті лишаться в пам’яті слухачів сучасні вечорниці, де по сімейному співали і танцювали, виконували ролі у виставі, ділилися найважливішими моментами року, що минає, дарували один одному щирі побажання. Кожен мав можливість висловити слова вдячності і описати свої почуття Новий рік – час див, отож, дивували усі.

Дякуємо за підтримку та допомогу у підготовці до свята Національному Демократичному Інституту Міжнародних відносин в Україні, міському голові Валерію Сніжку, Програмі «DOBRE».

Завдяки навчанню в Академії жіночого лідерства, де активістки здобували досвід написання проектів та жіночої солідарності, Гендерно-ресурсний центр та Університет срібного віку втілюють свої мрії. Ми працюємо один рік, та за цей час вже стали однією великою дружною, спроможною родиною, яка надихає і оновлюється: ідеями, людьми, планами!Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь