Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тренінг у рамках Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 21.12.2019 08:52
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

У грудні 2018 року Бобринецькою міською радою підписано Технічне завдання для створення ЦНАП у рамках фази впровадження програми  «U-LEAD з Європою» та укладено Угоду «Про партнерство»  зі Шведським агентством міжнародного розвитку Sida.

З січня 2019 року розпочалась робота по напрацюванню матеріалів по виконанню технічних завдань: розроблено та затверджено Концепції створення розвитку центру надання адміністративних послуг; Положення про відділ «Центр надання адміністративних послуг» Бобринецької міської ради; Перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг».

17-19 грудня 2019 року в рамках проекту «Впровадження напряму з покращення якості адміністративних послуг для населення» відбулося навчання на теми:  «Роль органів місцевого самоврядування в обслуговуванні громади, реалізації власних та делегованих повноважень у сфері надання адміністративних послуг», «Адміністративні послуги: типові проблеми, належна організація надання адміністративних послуг, порядок надання адміністративних послуг, вимоги щодо надання адміністративних послуг»», «Адміністративні послуги у сфері соціального захисту населення, реєстрації місця проживання фізичних осіб». Тренером Оксаною Гуненковою був проведений тренінг у рамках Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення ЦНАПів, розглянуто типові проблеми отримання адміністративних послуг, вимоги щодо якості надання адміністративних послуг. Після проведення тренінгів відбулося обговорення з учасниками отриманої інформації. У своєму виступі начальник відділу реєстрації Наталія Мельнікова зазначила, що тренінг важливий не тільки для майбутніх працівників ЦНАПу, але й для всіх представників суб’єктів надання адміністративних послуг та посадових осіб міської ради. У межах проведення реформи з децентралізації наближення якісних послуг до людей – це і є ті зміни, яких найбільше чекають.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь