Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Приборкання новітніх технологій в Гендерно-ресурсному центрі та Університеті срібного віку Бобринецької ОТГ

Дата: 12.12.2019 11:52
Кількість переглядів: 728

Ми живемо в часи космічних швидкостей, небачуваного прогресу та стрімкого розвитку комп’ютерних технологій. Вони проникають у всі галузі життя людства, навіть у звичному магазині неможливо буде придбати продукти, якщо на касі зависне чи зламається комп’ютер. Сучасне життя буде паралізовано без комп’ютерної техніки. Саме тому знання комп’ютера сьогодні актуально не тільки для молодих людей, але й для користувачів у віці. У Вас може виникнути закономірне питання про те, навіщо ж ці знання можуть знадобитися бабусі чи дідусеві. Насправді, багато людей старшого віку працюють після виходу на пенсію і їм, аби лишатися в курсі всього, що відбувається, йти в ногу з часом слід, як мінімум, вміти друкувати текст, відправляти електронні листи чи шукати інформацію в інтернеті.

Інші цікавляться Skype, застосовують його для спілкування  рідними, що мешкають за кордоном. Не слід багато говорити про те, який яскравий світ відкривається тим, хто вміє користуватися всіма благами мережі інтернет. Тут можна знайти і бібліотеки з багатьма книжками, і фільми, серіали, прогноз погоди, світові новини, віртуально відвідувати музеї, шукати знайомих через соціальні мережі.

Саме тому дуже актуальними серед слухачів Гендерно-ресурсного центру та студентів Університету Срібного віку є заняття на факультеті комп’ютерних технологій.

Вивчення комп'ютера і робота з ним - це не прерогатива молодого покоління, тому що сучасні технології може освоїти людина будь - якого віку. Вимоги до наших студентів дуже прості: бажання вчитися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь