Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Корисні заняття в гендерно-ресурсному центрі та Університеті Срібного віку

Дата: 09.12.2019 16:43
Кількість переглядів: 756

Рух – це життя. І це не просто популярний вислів. Слухачі гендерно–ресурсного центру та Університету Срібного віку на собі переконались, що заняття фітнесом роблять їх життя активним, різнобарвним, щасливим. Як саме запитаєте ви? Спробуємо розібратися.

Перш за все, регулярні заняття спортом сприяють покращенню обмінних процесів, що відповідають за хороше самопочуття та нормальний стан здоров’я. Окрім цього, тренування здійснюють хороший вплив на травну систему, допомагаючи швидше виводити з організму шкідливі речовини.

Заняття спортом покращують імунітет. Це, в свою чергу, захищає організм від грипу та інших захворювань, які атакуючи нас зі зміною температур та сезонів. Таким чином можна стверджувати, що спорт – це панацея від багатьох  хвороб.

Доведено, що спорт – ефективне знеболююче. Перш за все, тренування допомагають м’язам розслабитися та зміцнити суглоби, що може знімати спазми різного характеру. Окрім цього, фізичні навантаження сприяють виробці природного гормону щастя, що ефективно бореться з болем різного характеру.

Заняття з фітнесу – це здоровий сон. І це зовсім не дивно, адже після фізичних навантажень наше тіло, в особливості м’язи потребують гарного відпочинку та відновлення. Доведено, що люди, які регулярно займаються спортом, краще сплять, менше піддаються стресу та не страждають безсонням.

Бажаєте покращити настрій? Запрошуємо вас на наші фітнес-заняття. Фізична активність позбавляє від депресії, допомагаючи вивільнити з голови погані думки та прийти до ефективних рішень щоденних завдань, нових ідей для роботи та навчання. Заняття проводяться під корисні масла - аромотерапію, по завершенню смакуємо ароматним та корисним фіточаєм.

Саме тому фітнес в Університеті  та гендерно-ресурсному центрі став таким популярним, дві групи студентів із задоволенням і нетерпінням чекають наступних занять.

Заняття проводяться завдяки обладнанню придбаному в рамках програми Академії жіночого лідерства (NDI), Громадська спілка “Громадські ініціативи України” програми DOBRE


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь