Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

З Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2019 09:00
Кількість переглядів: 303

Шановні депутати, члени виконавчого комітету, працівники апарату міської ради, ветерани місцевого самоврядування, колеги!

Щиро вітаю вас із Днем місцевого самоврядування!

Майбутнє України неможливе без децентралізації влади та розвитку місцевого самоврядування. Ради та їх органи сьогодні відіграють важливу роль в демократизації суспільства і є найближчими до жителів територіальних громад та несуть відповідальність за забезпечення належних умов для їх проживання.

Наше свято – це добра нагода для підведення підсумків, аналізу зробленого та планів на майбутнє. Не дивлячись на серйозні випробування, з якими зіткнулася наша держава та місцеве самоврядування в останні роки Бобринецька міська рада та її органи плідно працювали над вирішенням цілого ряду важливих соціально-економічних питань розвитку Бобринецької територіальної громади.

Вітаючи сьогодні працівників органів місцевого самоврядування, депутатів, громадських активістів, сердечно бажаю всім міцного здоров’я, миру, витримки та оптимізму. Нехай ваша професійність, досвід та висока відповідальність перед нашою громадою сприяють її розвитку та змінам на краще в нашій громаді.

 

З повагою,

міський голова                                                                             В.СНІЖКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь