Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Третя конференція «Стратегічний розвиток та інвестиції» у Києві

Дата: 21.11.2019 13:21
Кількість переглядів: 538

20-21 листопада 2019 року у місті Київ відбулася третя конференція партнерів DOBRE «Стратегічний розвиток та інвестиції», яка традиційно є майданчиком для обговорення, як зацікавити потенційного інвестора та мотивувати його до співпраці, обрати вірну інвестиційну стратегію та підняти інвестиційну привабливість об’єднаних громад.

Конференцію відвідали 400 учасників, серед яких представники Бобринецької і ще 74 об’єднаних громад, інвестиційних фондів, фінансових установ, великого та локального бізнесу, проектів міжнародної технічної допомоги, центральних та регіональних органів влади. У фокусі події: обмін думками щодо розвитку спроможності громад, обговорення земельної реформи, інвестиційного та туристичного потенціалу громад та можливостей до його розвитку, побудова діалогу між інвесторами та представниками об’єднаних громад, пошук рішень для пришвидшення місцевого економічного розвитку.

Бобринецька обєднана територіальна громада отримала відзнаку за впровадження гендерного бюджетування.

Організатор події програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) спільно з партнером програми Українським кризовим медіа-центром.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь