Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Підприємці Кіровоградщини заборгували 166,5 мільйонів гривень

Дата: 20.11.2019 08:14
Кількість переглядів: 509

Фото без описуЗа даними Головного управління ДПС у Кіровоградській області, 11 326 фізичних осіб-підприємців мають 166,5 млн грн заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску.

Нагадуємо, що нарахування зобов’язань здійснюється щоквартально в автоматичному режимі навіть тим фізичним особам-підприємцям, які не займаються підприємницькою діяльністю та не подають звітність, але не здійснили державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи – підприємця в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.

Рекомендуємо з питань обчислення і сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, погашення існуючої заборгованості, припинення підприємницької діяльності звертатись до органів ДПС на відповідній території.

Головне управління Пенсійного фонду України в Кіровоградській області наголошує: своєчасна сплата єдиного соціального внеску є запорукою зарахування страхового стажу сьогодні та призначення пенсії завтра!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь