Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Те, що нас єднає

Дата: 18.11.2019 16:18
Кількість переглядів: 947

Фото без описуЯк можна обєднати кілька проектів в одному заході? У Бобринецькій громаді знають відповідь на це запитання. Університет срібного віку та Мандрівний кінотеатр склалися в одне ціле у Міжнародний день студента.

В затишному фойє Центру дозвілля молоді працівники Територіального центру облаштували глядацьку залу, підготували кінофільм та презентацію про роботу Університету, з радістю зустріли студентів і студенток.

Свято розпочалося віршованими рядками про студентів всіх часів, вітанням заступника міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмили Кривошеї. Активним у навчанні та дозвіллі вручили стилізовані медалі, а потім пригадали за фотопрезентацією університетські будні. Основну частину зустрічі учасники присвятили спільному перегляду кінострічки, за якою і посміялися, і пригадали молодість, і підбадьорили настрій один одному.

Упевнені, такий формат спілкування чудово підходить для наших людей срібного віку, налаштовує на позитив. Кінотеатр і Університет – друзі, яких відкрили Громадські ініціативи України і Програма ДОБРЕ. І це яскравий приклад успішного життя у громаді.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь