Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обмін досвідом: реалії сьогодення

Дата: 14.11.2019 17:24
Кількість переглядів: 962

Фото без описуНавчатися ніколи не пізно. За таким правилом натхненно, самовіддано та результативно працює колектив комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Бобринецької міської ради Кіровоградської області на чолі з директором Білоусовою Лілією Олексіївною.

На початку листопада фахівці КЗ «ІРЦ» Бобринецької міської ради здійснили робочу поїздку з обміну досвідом у сфері надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами та впровадження інклюзивної форми навчання у закладах освіти міста Львова відвідавши КУ «Інклюзивно-ресурсний центр м.Львова» (директор Репетило Наталія Михайлівна).

Під час засідання круглого столу «Обмін досвідом: реалії сьогодення» обговорено актуальні питання: наявність нормативно-правової бази, особливості організації проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини та проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами і та.ін. Обговорювали узгодженість дій команди супроводу та фахівців ІРЦ.

Львівські колеги презентували власну матеріально-технічну базу.

Працівників ІРЦ приємно вразила дружня атмосфера, побудована на принципах взаємоповаги, взаємодовіри, взаємодопомоги.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь