Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обмін досвідом: реалії сьогодення

Дата: 14.11.2019 17:24
Кількість переглядів: 983

Фото без описуНавчатися ніколи не пізно. За таким правилом натхненно, самовіддано та результативно працює колектив комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Бобринецької міської ради Кіровоградської області на чолі з директором Білоусовою Лілією Олексіївною.

На початку листопада фахівці КЗ «ІРЦ» Бобринецької міської ради здійснили робочу поїздку з обміну досвідом у сфері надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами та впровадження інклюзивної форми навчання у закладах освіти міста Львова відвідавши КУ «Інклюзивно-ресурсний центр м.Львова» (директор Репетило Наталія Михайлівна).

Під час засідання круглого столу «Обмін досвідом: реалії сьогодення» обговорено актуальні питання: наявність нормативно-правової бази, особливості організації проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини та проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами і та.ін. Обговорювали узгодженість дій команди супроводу та фахівців ІРЦ.

Львівські колеги презентували власну матеріально-технічну базу.

Працівників ІРЦ приємно вразила дружня атмосфера, побудована на принципах взаємоповаги, взаємодовіри, взаємодопомоги.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь