Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Добра справа на Щедрий вівторок

Дата: 12.11.2019 16:20
Кількість переглядів: 530

Фото без описуЧому потрібно творити  добро? Мабуть, тому, що це нагальна потреба кожної людини  – посміхнутися комусь, простягти руку допомоги, зігріти змерзлого або просто сказати добре слово підтримки. Звичайно, коли людина говорить  красиві слова, це ще не так багато вартує, як реальні добрі вчинки.  Для цього не потрібні великі кошти, необхідна тільки небайдужість кожної окремої людини. Творити добро просто, якщо є добрі серця та бажання.

Сучасний світ все більше й більше захоплює хвиля егоїзму та відчуженості. У бу­денних справах багато хто ставить перед собою щит «я тут ні до чого» або ж «не моє діло»… І, попри все, є серед нас багато людей, котрі поєднують свою життє­ву діяльність з добрими, непомітними справами, а іноді й виходять за межі сво­єї професії. Та, на жаль, ми мало знаємо про таких людей, бо їх відрізняє також і скромність, мовляв, дрібнички роблю. Маленькі дрібнички, але від щирого серця.

Про Щедрий вівторок ми дізналися з соціальних мереж. І тут все склалося! Працівники КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради та Центру дозвілля молоді вже спорудили будки-домівки для чотирилапих друзів, які утримуються у міні-притулку «Чотири лапи», інші працівники установи  склалися спільнокоштом для придбання корму тваринам. І от вона – маленька добра справа.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь