Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Спільнодії з громадою

Дата: 23.10.2019 09:54
Кількість переглядів: 378

Фото без опису21 жовтня 2019 року у Бобринецькому коледжі ім. Василя Порика відбулася кінозустріч. Студенти перших курсів переглянули кінострічку «Іван Сила».

Громадська організація «Центр територіального успіху», яка успішно діє в нашій Бобринецькій громаді, вдало втілює проект «Мандрівний кінотеатр». Після чудових літніх кіновечорів, що проходили у міському парку щоп’ятниці, мандрівний кінотеатр розпочав сезон мандрівок. Восени кінозустрічі відбулися в сільських клубах -  Коржівському, Дібрівському та в професійно-технічному училищі №32.

Під час зустрічі у коледжі Щіченко Н. І., голова  ГО «Центр територіального успіху», розповіла студентам про ідею мандрівного кінотеатру.

Культорганізатор Бадиця С.Л. ознайомила першокурсників із студентами – спортсменами, здобувачами освіти з І курсу, що відвідують секцію з гирьового спорту і мають результати. Це – Шапошніков Єгор, Мосейчук Анна, Джиган Анастасія. «Герої поміж нас» - таким гаслом вона закликала до розуміння користі спільнодії: до співпереживання, співрозуміння, співрадості успіхам одногрупників, далі – успіхам громади і досягненням та перемогам України.

Фільм знятий за мотивами книги українського письменника Олександра Гавроша "Неймовірні пригоди Івана Сили". Надзвичайна історія про на диво сильного, доброго і справжнього у почуттях і вчинках героя, про його дивовижних друзів і несподіваних ворогів. Фільм відтворює окремі сторінки життя молодого Івана Піддубного, який гідно пройшов крізь серйозні випробування, змужнів і став непереможним велетнем сили і духу. Він не втратив своєї людської гідності та відданості Батьківщині, приніс славу і визнання на світовому спортивному ринку.

Виховуючи у молоді почуття гордості за успіхи і досягнення ближнього, викликаючи почуття радості і співдружності, ми створюємо небайдужий світ, у якому кожен почуватиметься щасливо і самодостатньо.

Всі події, пов’язані з діяльністю «Мандрівного кінотеатру», відбуваються завдяки підтримці програми DOBRE, спілки «Громадські ініціативи України», Агенції сталого розвитку «Хмарочос», які стали добрими друзями, порадниками і наставниками. Ідея, що була колись для нашої громади хорошою мрією, стала реальністю лише тому, що спільними зусиллями ми рухаємося до мети, співпрацюємо з владою і згуртовуємо громаду.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь