Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«Якщо ви не читаєте, то ми йдемо до вас»

Дата: 21.10.2019 16:05
Кількість переглядів: 574

Фото без описуЗ 1 по 31 жовтня в Міській бібліотеці №1 проходе акція «Якщо ви не читаєте, то ми йдемо до вас».

Метою даної акції є залучення людей різної вікової категорії до читання художніх, науково-пізнавальних книг тощо.

На протязі жовтня місяця бібліотека провела такі заходи:

1 жовтня міська бібліотека №1 для своїх читачів запропонувала цікаву книжкову виставку до Міжнародного Дня людей похилого віку «Іде назустріч юним мудрість сивочола», яку оформила Тарасенко Оксана. На виставці була представлена література, яка містить рецепти краси  і молодості, здоров’я і довголіття, а також долі цікавих людей певного історичного періоду.

11 жовтня бібліотекар Франчук Наталя завітала до сім’ї Гидулян Галини та Сидоренка Олександра і провела історичний екскурс  «Лине козацька слава з далеких віків» присвячений Дню Українського козацтва, де були представлені книги в яких описано домашній побут, зовнішній вигляд, культура, освіта, дозвілля, звичаї та традиції. Приділено увагу ролі жінок, які не соромилися втручатися у серйозні політичні справи.

16 жовтня в переддень Європейського Дня протидії торгівлі людьми був проведений тематичний перегляд літератури на тему «Торгівля людьми - соціальна проблема сучасності», де читачі знайомились з різними аспектами торгівлі людьми, її наслідками, соціальної профілактики, надання допомоги потерпілим особам, необхідні телефони гарячої лінії та інше.

18 жовтня - День нової книги. Відвідувачі міської бібліотеки мали змогу ознайомитися з сучасними українськими книгами, з книгами зарубіжних авторів в перекладах на українську мову, з новинками краєзнавчої та крайової літератури, яскравими та барвистими дитячими книгами та ін. Тож кожен відвідувач бібліотеки зможе знайти для себе щось цікаве, потрібне і важливе серед розмаїття нової літератури, яка надійшла до нашої книгозбірні.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь