Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

День захисника України в с.Коржеве та с.Дібрівка

Дата: 17.10.2019 13:24
Кількість переглядів: 644

Фото без описуНапередодні свята Дня захисника України та Дня українського козацтва в с.Коржеве та с.Дібрівка відбулися святкові заходи. Біля Кожівського сільського клубу відбулися урочистості  з нагоди Дня Українського козацтва та Дня захисника України. Заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея та в.о. старости Володимир Шкварко привітали жителів сіл громади зі святами.

За особисту мужність героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисника України нагороджено відзнакою Кіровоградської області "За мужність і відвагу", вручено подарунковий набір:

САЛОВУ Василю Івановичу – учаснику бойових дій, старшині, монтера ст. Бобринець регіональна філія "Одеська залізниця" АТ "Укрзалізниця".

Відзначено подарунковими наборами:

ДУДИКА Володимира Миколайовича – учасника бойових дій;

ДУДИКА Романа Миколайовича – учасника бойових дій;

КАСПЕРСЬКОГО Володимира Миколайовича – сторожа Коржівського сільського  клубу;

Після привітань та ногородження на кожного, хто завітав чекала цікава розважальна програма з іграми, конкурсами із різноманітними призами. Кожен охочий мав змогу зробити світлину біля яскравої фотозони, стати учасником флешмобу та скуштувати смачної каші.

Також заступник міського комісара з територіальної оборони майор Олександр Мусієнко продемонстрував зразки зброї та провів майстер-клас з розбору та збору автомату.

В рамках проекту Мандрівний кінотеатр «Кіно там, де ти», для жителів сіл громади було організовано перегляд патріотичної кінострічки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь