Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ВШАНУВАЛИ ПАМ'ЯТЬ ЗАГИБЛИХ БОБРИНЧАН

Дата: 16.10.2019 13:59
Кількість переглядів: 504

Фото без описуСвяткування  Дня захисника України саме 14 жовтня тісно пов’язане з історичною традицією вшанування українських козаків та відзначення свята Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято об'єднує країну, закликає всіх до згуртованості перед сучасними викликами і загрозами.  Із давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. В боях за Батьківщину наші співвітчизники заслужено здобули славу неперевершених воїнів. В цей день ми вшановуємо мужність і героїзм наших захисників незалежності і територіальної цілісності України, військові традиції та перемоги українського народу.

В знак великої шани та подяки 14 жовтня в день свята захисника України  на Бобринеччині вшанували пам’ять земляків, що віддали своє життя за Батьківщину. Делегація від міської ради на чолі з першим заступником міського голови Валентином Висоцьким та воїнами АТО поклали квіти до стели загиблим воїнам АТО, пам’ятників загиблим вчителям та учням міста, пам’ятного знаку загиблим воїнам-інтернаціоналістам та учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, до пам’ятних дошок загиблим учасникам АТО та Герою Небесної сотні Віктора Чміленка Галереї Слави. Закінчилась хода біля пам’ятника Невідомому солдату, де представники місцевого самоврядування та воїни АТО хвилиною мовчання вшанували і поклали квіти до пам’ятника полеглих побратимів у Другій світовій війні.

Вічна пам'ять про найкращих синів нашої Вітчизни, які загинули у боях за Незалежність України, завжди буде жити  у наших серцях.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь