Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вечір відпочинку «Діалог поколінь» в Коржівському сільському клубі

Дата: 03.10.2019 10:34
Кількість переглядів: 750

Фото без описуДругий місяць осені починається з особливої дати. Цього дня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН, а в Україні також і День ветерана.
Це хороша нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід – нерозривний місток, який з’єднує покоління.
1 жовтня  в  приміщені Коржівського сільського клубу з нагоди вшанування людей похилого віку та відзначення Дня ветерана відбувся вечір відпочинку «Діалог поколінь». З вітальним словом до присутніх звернувся староста села Володимир Шкварко та зазначив: 
- "З плином часу ми розуміємо всю важливість всього того, що відбувається з нами в активну фазу нашого життя. А досягши більш поважного віку відчуваємо гіркоту прийдешніх років та сум за молодим віком, за роботою, за спілкуванням та увагою. І дуже добре, що є такий День, коли ми можемо зібратися разом, поділитися своїми життєвими враженнями, подіями, хвилюваннями, адже людина потребує не лише займатися буденними проблемами, а й спілкуватися з приємними людьми, з бувшими колегами, з якими працювали довгий час".

 В ході нетрадиційної форми спілкування за святковим столом, лунали пісні під супровід баяну Анатолія Човника, спогади прожитих років, які символізують самовіддану працю, патріотизм і відданість рідному краю.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь