Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ПЕРЕМОЖЦІ ФІНАЛЬНОГО ЕТАПУ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ З ФЛОРИСТИКИ ТА ФІТОДИЗАЙНУ «ОСІННІЙ РОЗМАЙ»

Дата: 01.10.2019 15:14
Кількість переглядів: 488

Фото без опису«Всьому початок дає земля-мати, а в наших силах лиш надійно доглядати» - такими словами закінчили представлення своєї композиції вихованці гуртка «Світ креативу» КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Бобринецької міської ради на фінальному етапі Всеукраїнського конкурсу з флористики та фітодизайну, який проведено Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді в місті Києві. Тема цьогорічного конкурсу - «Осінній розмай».

Конкурс проводиться з метою формування в учнів високого рівня еколого-естетичної культури; набуття практичних умінь і навичок учнів по створенню флористичних робіт; підготовки молоді до професійного самовизначення, розвиток допрофесійних якостей флориста, дизайнера, фітодизайнера; обмін кращим досвідом роботи з флористики та фітодизайну та ознайомлення із сучасними тенденціями у флористиці.

До участі у фінальному етапі конкурсу були запрошені команди з 15 областей України, ескізи проектів яких стали переможцями у відбірковому (заочному) етапі.

Кіровоградщину представляла команда вихованців КЗ «ЦДЮТ» Бобринецької міської ради у складі Анастасії Кобзар та Єлизавети Когут (керівник гуртка «Світ креативу» Надія Кобзар).

Захід складався з двох частин – теоретичного захисту-презентації проектів та практичного втілення проекту (створення квіткового килиму або флористичної скульптури).

Протягом двох днів конкурсанти працювали над втіленням своїх проектів, мали змогу отримати новий досвід та показати свої уміння і таланти.

Неабиякі вміння та креативність проявили юні флористи у створенні  скульптури та її представленні. У підготовці представлення композиції допомагала Юлія Чернієнко (керівник гуртка КЗ «ЦДЮТ»).

Робота вихованців КЗ «ЦДЮТ», за висновками журі конкурсу, посіла почесне ІІІ місце.

Для учасників заходу було проведено майстер-клас від майстра-флориста, засновниці і директора ФітоАрт-студії – Олени Бутко щодо використання природного матеріалу у флористиці, екскурсію по відділах та лабораторіях Національного еколого-натуралістичного центру (у зимовий сад, аква-комплекс, живий куточок, Школу народних ремесел).

Цей Конкурс – це перший крок майбутніх митців, що прагнуть прикрашати реальність, пропагувати прекрасне та змінювати майбутнє. Поїздка до м.Києва відбулася завдяки підтримці міського голови Валерія Сніжка.

Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь