Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«Все починається із сім’ї»

Дата: 01.10.2019 10:15
Кількість переглядів: 428

Фото без описуВ останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, І це дуже символічно, оскільки сім’ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя.

Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади, і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

День усиновлення в Україні є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківської опіки. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий.

На передодні свята бібліотекарями міської бібліотеки №1 була проведена виставка-довідка «Все починається із сім’ї», та виховна година «Без сім'ї немає щастя на землі» у Дібрівському сільському клубі по закінченню якої був проведений конкурс малюнків «Сонце в долоньках». Під час заходів працівники наголошували що у цей день кожен небайдужий українець від імені всього суспільства має щиро дякувати батькам-усиновителям, співробітникам дитячих будинків та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки. 

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє.

Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, громади та Держави.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь