Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«Все починається із сім’ї»

Дата: 01.10.2019 10:15
Кількість переглядів: 391

Фото без описуВ останній день вересня Україна відзначає День усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке не випадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, І це дуже символічно, оскільки сім’ї, приймаючи дитину, дарують їй родину, а разом з нею любов, віру та надію на щасливе життя.

Це надзвичайно тепле свято для всієї української громади, і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

День усиновлення в Україні є ще одним важелем захисту прав дітей, які позбавлені батьківської опіки. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий.

На передодні свята бібліотекарями міської бібліотеки №1 була проведена виставка-довідка «Все починається із сім’ї», та виховна година «Без сім'ї немає щастя на землі» у Дібрівському сільському клубі по закінченню якої був проведений конкурс малюнків «Сонце в долоньках». Під час заходів працівники наголошували що у цей день кожен небайдужий українець від імені всього суспільства має щиро дякувати батькам-усиновителям, співробітникам дитячих будинків та усім причетним, що дарують шанс дітям на здобуття щасливого майбутнього у новій сім’ї. День усиновлення – це не тільки свято подяки, але й нагадування про тих, хто досі не знав батьківської опіки. 

Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє.

Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність, піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, громади та Держави.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь