Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У пошуках бренду Бобринецької громади

Дата: 18.09.2019 16:01
Кількість переглядів: 1158

Фото без описуРозпочалася робота з розробки бренду Бобринецької громади. До першої майстерні «У пошуках бренду Бобринецької громади» долучилися зацікавлені громадяни з різних сфер діяльності: представники міської влади, відділу освіти, працівники територіального центру соціального обслуговування, культури, громадських організацій, підприємці, волонтер Корпусу Миру. Навчання та напрацювання перших кроків у брендуванні відбулося  за участю експертів з брендингу Громадської спілки «Громадські ініціативи України» та Агенції сталого розвитку «Хмарочос» в рамках проекту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» за підтримки Програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Ірини Ткаченко, Артема та Ольги Луценків.

Під час зустрічі виникли асоціації, образи, напрямки, за якими вже можна починати рухатись у пошуку особливого, унікального бренду Бобринецької громади. Це і природне розмаїття з квітами, деревами, місцями сили, які оточують нас, і міські легенди, які навіюють нам романтичність, і особливе розташування прямих широких вулиць, доріг, які ведуть людей і долі сюди і ведуть звідси. Окремим сторінками вписуються у книгу брендування видатна історико-культурна спадщина, спортивні досягнення, розвиток творчості мешканців громади, освіта, зокрема, Університет срібного віку. Важливо, що на увагу заслуговує також людський потенціал: діти, старше покоління, ініціативні й активні мешканці.

Отож, є куди рухатись, є з чим працювати у пошуках своєї унікальності. Приєднуйтесь і ви, щоб відчувати себе причетними до неповторності упізнаваного обличчя Бобринецької громади.

 

Свої пропозиції надсилайте за ектронну адресу bobrinetsotg@ukr.netФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь