Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обстеження річки Сугоклія

Дата: 18.09.2019 09:01
Кількість переглядів: 1039

Фото без опису12 вересня перший заступник міського голови Валентин Висоцький, начальник КП"Міськводоканал" Юрій Спірідонов, начальник РОВР у Кіровоградській області Катерина Гайдук та заступник начальника Олександр Бойко взяли участь в обстеженні місця водозабору міської водопровідної мережі м.Бобринець, акваторії річки Сугоклея та гідроспоруди Полум'янівського водосховища спільно з представниками управління ДСНС України у Кіровоградській області та в.о. начальника інституту «Дніпродіпроводгосп», в.о. начальника Кропивницького МУВГ, для прийняття рішень в зв'язку з погіршенням якості води.
Під час обстеження були виявлені причини, які впливають на якість води в водопровідній мережі міста Бобринець, це замулення в місці забору та джерел в витоці річки Сухоклея, обміління водойми. Одною з причин замулення річки стала подія, яка відбулася в 2000-х роках - викрадено трубу, якою здійснювався скид вод для очищення русла річки. Низький рівень води, підвищення температури у спеку спричиняють аномальне цвітіння синьо-зелених водоростей, у цей період із кранів городян тече зелена рідина з неприємним запахом.
Ситуація потребує негайного вивчення та визначення шляхів вирішення виявлених проблем, для цього залучені представники водогосподарських організацій для отримання фахових рекомендацій.Фото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь