Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Допомога людям старшого покоління

Дата: 16.09.2019 17:18
Кількість переглядів: 549

Фото без описуТурбота про людей поважного віку – це одне з важливих завдань суспільства. Тому  Бобринецька міська рада створює все можливе, щоб люди відповідної категорії завжди відчували себе потрібними та повноцінними мешканцями нашої громади.

Територіальний центр Бобринецької міської ради - установа, яка на практиці допомагає пенсіонерам, особам з інвалідністю і самотнім, забезпечує належний  рівень соціального обслуговування, виявляє щодня турботу про людей, які потребують допомоги та підтримки. Адже надання соціальних послуг, які відповідають потребам конкретної людини головне завдання працівників соціальної сфери. Це щоденна, не завжди помітна, але така потрібна справа – розв’язання соціальних проблем населення. Працівники Територіального центру постійно стикаються з людськими негараздами, роблять все для того, щоб люди, котрі потрапили в непрості життєві ситуації, не почували себе обділеними та самотніми.

Соціальні робітники допомагають громадянам, які неспроможні самостійно впоратися з побутовими справами. Вони для немічних та одиноких громадян стали опорою. Адже для самотньої людини дуже важливо знати, що про неї є кому подбати, вислухати і розрадити. Кожен соціальний робітник докладає максимум зусиль аби поліпшити життя людей, які стоять на обслуговуванні в Територіальному центрі, надають допомогу в прибиранні, пранні, купівлі необхідних продуктів харчування та ліків, обробітку земельних ділянок, приготування їжі. В нашій установі працюють  14 жінок – соціальних  робітників, але в тяжкій щоденній праці без чоловічої сили не обійтись. Саме тому допомогу в прибиранні прилеглої до будинків території, косіння трави та розпилювання дров в Територіальному центрі надають робітники Гончар Володимир і Тищенко Сергій. В будь-яку погоду, з гарним настроєм та добрим словом вони з радістю допомагають жителям нашої ОТГ, за що мешканці громади їм дуже вдячні.  

 

На платній та безоплатній основі  можна скористатись даними послугами, звернувшись за адресою:

вул. Миколаївська (Леніна), 47

(колишнє приміщення кінотеатру,

 вхід зі сторони пожежної частини)

або за телефонами 3-42-24, 097-714-16-53

з 08.00 до 16.00 годиниФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь