Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шості в Україні

Дата: 04.09.2019 10:35
Кількість переглядів: 1004

3 27 по 29 серпня 2019 року в м. Миргород Полтавської області відбулися фінальні змагання з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Сoca-Сola» серед юнаків старшої вікової групи.

Кіровоградщину на цих змаганнях представляли учні комунальних закладів «Бобринецьке НВО» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5», вихованці КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради (учителі фізичної культури Вадим Шоколов, Микола Доренко, Володимир Малик, Микола Бондаренко, тренер-викладач Ігор Філіпенко).

Згідно жеребкуванню всі учасники були розподілені на дві групи: «А» (Кіровоградська, Полтавська, Рівненська, Дніпровська області) і «Б» (Запорізька, Тернопільська, Вінницька, Київська області).

У першій грі наші юнаки перемогли команду Дніпровської області з рахунком 2:1. У другій грі поступилися у нерівній боротьбі з рахунком 1:3 команді Рівненської області. У грі з полтавчанами точилась рівна боротьба, але фортуна і судді були на стороні місцевих гравців, і наші футболісти поступилися з рахунком 0:1.

У стиковому матчі за 5-6 місце команда бобринчан поступилися Тернопільським одноліткам з рахунком 0:4 і зайняла шосте місце.

Вперше в історії юнацького футболу Кіровоградщини бобринецькі футболісти досягли такого високого результату, яким можуть пишатися по праву.

Вітаємо команду Бобринецької ОТГ і бажаємо нових перемог!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь