Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шості в Україні

Дата: 04.09.2019 10:35
Кількість переглядів: 1057

Фото без опису3 27 по 29 серпня 2019 року в м. Миргород Полтавської області відбулися фінальні змагання з футболу «Шкіряний м’яч – Кубок Сoca-Сola» серед юнаків старшої вікової групи.

Кіровоградщину на цих змаганнях представляли учні комунальних закладів «Бобринецьке НВО» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5», вихованці КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради (учителі фізичної культури Вадим Шоколов, Микола Доренко, Володимир Малик, Микола Бондаренко, тренер-викладач Ігор Філіпенко).

Згідно жеребкуванню всі учасники були розподілені на дві групи: «А» (Кіровоградська, Полтавська, Рівненська, Дніпровська області) і «Б» (Запорізька, Тернопільська, Вінницька, Київська області).

У першій грі наші юнаки перемогли команду Дніпровської області з рахунком 2:1. У другій грі поступилися у нерівній боротьбі з рахунком 1:3 команді Рівненської області. У грі з полтавчанами точилась рівна боротьба, але фортуна і судді були на стороні місцевих гравців, і наші футболісти поступилися з рахунком 0:1.

У стиковому матчі за 5-6 місце команда бобринчан поступилися Тернопільським одноліткам з рахунком 0:4 і зайняла шосте місце.

Вперше в історії юнацького футболу Кіровоградщини бобринецькі футболісти досягли такого високого результату, яким можуть пишатися по праву.

Вітаємо команду Бобринецької ОТГ і бажаємо нових перемог!!!Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь