Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У школах Бобринецької громади пролунав перший дзвоник

Дата: 03.09.2019 17:05
Кількість переглядів: 774

День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Разом із тим, це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокурсників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Крім того, це свято всіх учителів, викладачів, батьків, бабусь та дідусів, хто з хвилюванням та гордістю збирає та проводжає рідних чад до школи.

2 вересня у всіх школах Бобринецької ОТГ відбулись урочисті лінійки, квести. Цього року у нашому місті за парти сіло 1312 учнів.
Щедрим на добрі емоції видався Перший дзвоник для учнів, вчителів та батьків. Після літніх канікул на території закладу знову заметушились школярі, ожили коридори шкіл. Зустрілися друзі, однокласники, всі діляться враженнями, спогадами.
Урочиста лінійка традиційно розпочалась з вітального слова міського голови Валерія Сніжка. Він закликав юних бобринчан навчатись успішно, аби згодом продовжити будувати країну із європейським рівнем життя. 
Валерій Вадимович подякував працівникам КЗ "Бобринецьке НВО "НВК "Гімназія - ЗШ І - ІІІ ст. №1" та КЗ "ЗШ І-ІІІ ступенів №5" за їх працю та зайняте перше місце в загальному рейтингу територій за показниками галузі «Освіта» в Кіровоградській області. Міський голова побажав усім школярам вдалого року, а випускникам — наполегливості та легкого і мудрого рішення щодо майбутнього фаху.
Звісно, найбільше уваги сьогодні першокласникам. Цьогоріч 147 хлопчиків та дівчаток вперше сіли за шкільні парти в Новій українській школі. Перша вчителька, нові друзі та новий статус – школяр. Виступ першокласників надав святу особливої врочистості. За промовами маленьких школяриків уважно стежили старшокласники, але особливо хвилювались батьки, дідусі та бабусі.

Представники міської влади взяли участь в урочистих заходах з нагоди Першого дзвоника. Зокрема, перший заступник міського голови Валентин Висоцький завітав в філію №2. 
Радість свята з колективом міської школи філії №1 розділила заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея.

З новим навчальним роком! Нових успіхів і досягнень!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь