Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Вічна пам'ять, сердечна шана та безмежна вдячність захисникам України!

Дата: 29.08.2020 16:45
Кількість переглядів: 2131

Фото без описуНапередодні Дня незалежності Глава держави Володимир Зеленський підписав Указ, відповідно до якого 29 серпня відзначається День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за її незалежність, суверенітет і територіальну цілісність. 

Сама ж дата обрана не випадково. Цей день уже кілька років є народним днем пам’яті, адже 29 серпня 2014 року відбулись трагічні події під Іловайськом: запеклі бої за місто, що тривали впродовж декількох днів, закінчилися розстрілом українських військових.

З початку проведення у 2014 році АТО, операції Об’єднаних сил на сході нашої держави п'ять героїв Бобринеччини відійшли у вічність: ЛУЦКО Анатолій, ПИСАРЕНОК Андрій, ВОЛКОТРУБ Віталій, ОЛЕФІРЕНКО Юрій, СТОРОЖЕНКО Олег.

За покликом серця вони пішли боронити незалежність і територіальну цілісність нашої держави, аби сьогодні всі ми жили під мирним українським небом.

Низький уклін і дяка батькам за виховання патріотів держави.

Вічна слава та пам'ять захисникам Вітчизни, за приклад мужності, відваги. Ми в неоплатному боргу перед мужніми співвітчизниками, і наш святий обов’язок – берегти їх світлу пам’ять!
 

Слава героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь