Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Заходи до Дня Незалежності та Дня Прапора України в сільських клубах та бібліотеках Бобринецької ОТГ

Дата: 28.08.2019 16:13
Кількість переглядів: 2021

Фото без описуСерпень - особливий місяць, бо він несе нам чудові свята - День Державного Прапора України та День Незалежності України. Кожен українець із задоволенням долучається до святкування, бо всі ми вірні Батьківщині, незалежності та цілісності нашої держави, любові до України.

                   Україна відзначає День Державного Прапора. Протягом років наш стяг став не просто символом державності - він майорить під час найважливіших подій в історії країни. Синьо-жовтий прапор став уособленням свободи, сили і єднання нашого народу.

Так 23 та 24 серпня закладами культури Бобринецької громади було проведено низку заходів присвячених святкуванню цих знакових дат. У с.Коржеве , завідуючою клубом Валентиною Змикало було підготовлено чудову концертну програму із гарними українськими танцями та тематичними піснями, справжньою окрасою свята став запальний виступ ансамблю «Хміль» керівник Андрій Куцюрюба. А на завершення на присутніх чекала святкова дискотека.

Завідуюча Дібрівським сільським клубом Євгенія Кириченко організувала для дітей свято малюнка «Це моя Україна» та провела патріотичну годину «Хай в серці кожної дитини живе любов до Батьківщини».

Бібліотекарями міської бібліотеки №1, Коржівської сільської бібліотеки були облаштовані книжкові виставки «Моя земля –  це незалежна Україна», «Крок за кроком до незалежності», міські бібліотекарі та керівник міського будинку культури підготували вуличну акцію малюнку “Ми – українці! Ми народжені вільними на своїй землі. Ми були, ми є і ми будемо!” присвячену державним святам, на якій було наголошено на вагоме значення свят Державного прапора та Незалежності України, провели мандрівку в славні періоди історії нашого народу, розповіли про національні та народні символи України. А в бібліотеці №2 для юних користувачів оформлено виставку – огляд «Крок за кроком до незалежності”, на якій представлена література про шлях нашої держави до самостійності від давнини до сьогодення, про видатних особистостей, які зробили свій внесок.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь