Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Давайте робити добро разом!

Дата: 28.08.2019 16:02
Кількість переглядів: 652

Фото без описуІсторія людства багата на приклади благодійництва, меценатства. Їх можна знайти в історичному минулому будь-якої країни.

Україна також має багаті історичні традиції у сфері благодійництва, які продовжуються і нині.

Доброзичлива увага завжди потрібна обділеним долею людям. Зуміти відчути біль нужденних як власний, простягнути руку тим, хто опинився у скруті, хто страждає від хвороби чи байдужого оточення, гостро потребує хліба насущного, або душевної розради можуть тільки люди з добрим та чуйним серцем.

Добро – це основа світу, і стати його основою вас закликає Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Бобринецької міської ради.

Для деяких небайдужих людей вже стало доброю традицією співпрацювати з Територіальним центром. В установі діє пункт прийому та видачі гуманітарної допомоги.

Для постійного поповнення даного пункту Територіальний центр співпрацює з волонтерами, підприємцями, громадськими організаціями та товариствами. Отримана гуманітарна допомога обліковується та видається потребуючим на безоплатній основі.

Тож звертаємось до всіх небайдужих: завітайте до нас, тут завжди готові прийняти від вас все те, чим ви готові поділитись аби не залишити наодинці тих, хто зазнає біди. Це можуть бути різноманітні речі, які вам вже не потрібні, проте для когось вони є просто необхідними – одяг, постільна білизна, предмети побуту, іграшки, книги, посуд, меблі тощо.

Зі слів отримувачів, дана допомога є неабиякою підтримкою для них.

Пам’ятаймо: справжня допомога поєднує у собі два вияви підтримки: матеріальну і духовну. Тобто, допомагати можна не лише грошима, продуктами чи іншими матеріальними речами. Куди важливіше не пройти повз людину, яка потребує допомоги та підтримки. Не потрібно допомагати задля когось чи чогось, через вигоду чи через те, що потім отримаємо подяку. Давайте просто робити добро разом!

Сподіваємося, що піклування про ближнього стане нормою нашого повсякденного життя.

Отримати консультацію, записатись на отримання послуг та надати гуманітарну допомогу можна за адресою:

вул. Миколаївська (Леніна), 47

(колишнє приміщення кінотеатру,

 вхід зі сторони пожежної частини)

або за телефонами 3-42-24, 097-144-35-31

з 08.00 до 16.00 години


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь