Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Літній відпочинок та оздоровлення 2019 року

Дата: 12.08.2019 14:42
Кількість переглядів: 495

Фото без описуЛітній період – час відпочинку та оздоровлення, зміцнення здоров’я, нові знайомства, яскраві враження, позитивні емоції, пізнання багатогранності світу.

Цьогоріч оздоровлення дітей Бобринецької ОТГ проходило на березі Чорного моря в таборі оздоровлення та відпочинку «Лазурит Кемп» с.Красне Херсонської обл.

За кошти міського бюджету оздоровлено 34 дитини пільгових категорій, та 7 дітей за кошти батьків, а перевезення здійснювала міська рада.

Від департаменту соціального захисту отримали на громаду 13 путівок в табори оздоровлення «Дружба» Олександрійського р-ну, «Чайка» Гайворонського р-ну, «Артек» Одеської обл. «Перлина Чорномор’я» смт.Сергіївка Білгород-Дністровський р-н Одеської обл..

Культурно-розважальна програма організована була на вищому рівні, де діти залюбки приймали активну участь. Збалансоване харчування, приємна атмосфера, і бажання лишитися в таборі ще на одну зміну – свідчить про те, що дітям сподобалося.

Кожна дитина мала можливість виготовити подарунок власними руками з природнього матеріалу для батьків на гуртку "Творчість та фантазія".

Дякую батькам, педагогічним працівникам за виховання наших дітей, а міському голові Валерію Сніжку та міському відділу освіти за підтримку та допомогу в організації оздоровлення.

Заступник міського голови

з соціально-гуманітарних питань Л.КривошеяФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь