Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Літній відпочинок та оздоровлення 2019 року

Дата: 12.08.2019 14:42
Кількість переглядів: 469

Фото без описуЛітній період – час відпочинку та оздоровлення, зміцнення здоров’я, нові знайомства, яскраві враження, позитивні емоції, пізнання багатогранності світу.

Цьогоріч оздоровлення дітей Бобринецької ОТГ проходило на березі Чорного моря в таборі оздоровлення та відпочинку «Лазурит Кемп» с.Красне Херсонської обл.

За кошти міського бюджету оздоровлено 34 дитини пільгових категорій, та 7 дітей за кошти батьків, а перевезення здійснювала міська рада.

Від департаменту соціального захисту отримали на громаду 13 путівок в табори оздоровлення «Дружба» Олександрійського р-ну, «Чайка» Гайворонського р-ну, «Артек» Одеської обл. «Перлина Чорномор’я» смт.Сергіївка Білгород-Дністровський р-н Одеської обл..

Культурно-розважальна програма організована була на вищому рівні, де діти залюбки приймали активну участь. Збалансоване харчування, приємна атмосфера, і бажання лишитися в таборі ще на одну зміну – свідчить про те, що дітям сподобалося.

Кожна дитина мала можливість виготовити подарунок власними руками з природнього матеріалу для батьків на гуртку "Творчість та фантазія".

Дякую батькам, педагогічним працівникам за виховання наших дітей, а міському голові Валерію Сніжку та міському відділу освіти за підтримку та допомогу в організації оздоровлення.

Заступник міського голови

з соціально-гуманітарних питань Л.КривошеяФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь