Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«Соціальне таксі» в Бобринецькій міській ОТГ набирає обертів

Дата: 18.07.2019 15:15
Кількість переглядів: 567

Фото без описуВ Територіальному центрі Бобринецькоїміської ради надаються послуги Службою «Соціальне таксі» особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату та інші захворювання, які перешкоджають самостійно пересуватися або пересуваються за допомогою технічних засобів реабілітації (візків, милиць, ходунів) (крім осіб, які користуються автотранспортом, виданим через органи соціального захисту населення та які мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автотранспорт). Такі громадяни часто виявляються виключеними зі звичайного людського кола спілкування. Вони прив'язані до своїх квартир, а обмежені фізичні можливості стають для людей серйозною перешкодою для реалізації своїх можливостей. Тому Служба «Соціальне таксі» створена спеціально для того, щоб робити умови життя громадян нашої громади легшим і кращим.

Значення такого таксі важко переоцінити. На даний час здійснено вже більше двадцяти виїздів в межах ОТГ і до міста Кропивницького. Без цієї машини людям з обмеженими фізичними можливостями вирішити свої соціальні проблеми практично нереально. Від громадян працівники Територіального центру отримують лише позитивні відгуки щодо роботи Служби «Соціальне таксі» та з радістю записуються на нові поїздки.

Надання послуг Службою «Соціальне таксі» здійснюється за відповідною заявкою не пізніше, ніж за три дні до запланованої поїздки. Зробити заявку та отримати всю необхідну інформацію можна за телефоном 3-42-24 або 068-062-87-66. Дзвінки приймаються з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 16:00.

Транспортні соціальні послуги надаються безкоштовно 2 рази на місяць.

Перевезення здійснюються до комунальних підприємств, медичних, банківських установ, державних організацій, автовокзалів, залізничних вокзалів, до установ органів влади, місцевого самоврядування, соціального захисту, протезно-ортопедичних підприємств, до відділень реабілітації, для взяття участі в культурно-масових заходах, які проводяться в місті, на державні свята тощо. В окремих випадках можлива доставка замовника в заклади розташовані в Кіровоградській області.

 

Отримати консультацію та записатись на отримання послуг

можна за адресою:

вул. Миколаївська (Леніна), 47

(колишнє приміщення кінотеатру,

вхід зі сторони пожежної частини)

або за телефонами 3-42-24,   068-062-87-66

з 08.00 до 16.00 години

 

Графік роботи установи:

з понеділка по четвер – 8:00 – 17:00   

п’ятниця – 8:00 – 15:45

обідня перерва: 12:00-12:45Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь