Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Третій етап вимірювання «Індексу спроможності місцевого самоврядування»

Дата: 17.07.2019 17:20
Кількість переглядів: 685

Фото без опису17 липня програмний спеціаліст програми "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" DOBRE Вікторія Зубкова провела консультації щодо методології вимірювання «Індексу спроможності місцевого самоврядування» (РМСІ) учасникам робочої групи, який оцінює спроможність та діяльність органів місцевого самоврядування.

Індекс спроможності місцевого самоврядування оцінює внутрішню систему управління в органах місцевої влади, наявні системи, структури, процеси  та допомагає в визначенні дорожньої карти для розвитку ОМС, надає систему для вимірювання прогресу та порівняння з іншими громадами та існуючими кращими практиками.

Таким чином Програма DOBRE підготувала механізм, який може оцінювати відносний успіх діяльності серед ОТГ, а також вимірювати зміни чи успіхи в кожній конкретній ОТГ у довгостроковій перспективі.

DOBRE використовує індекс для спрямування допомоги громадам в розвитку та буде надавати заохочувальні гранти для тих громад, що досягнуть найбільшої зміни. А в подальшому самі громади зможуть використовувати індекс для самовдосконалення та розвитку самостійно.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь