Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Навчально-ознайомчий візит до Львова

Дата: 18.07.2019 16:50
Кількість переглядів: 613

Фото без описуУ рамках реалізації стратегічного плану одним із пріоритетних напрямків Бобринецької громади є розвиток спорту та розбудова спортивної інфраструктури в громаді. Для досягнення цієї мети громада має надати своїм мешканцям можливість урізноманітнити та збільшити обсяг послуг у галузі спорту та облаштувати спортивні майданчики для різних вікових груп та груп різного спрямування.

З метою вивчення досвіду впровадження програм з удосконалення спортивного виховання та розбудови спортивної інфраструктури за сприяння програми DOBRE з 09 по 12 липня 2019 року було організовано та проведено навчально-ознайомчу поїздку за напрямком «Розвиток спорту та розбудова спортивної інфраструктури громади» для представників Бобринецької та Маловисківської громад до м. Львів, оскільки саме це місто має велику кількість цільових програм, розвинуту інфраструктуру та охоплює своєю підтримкою та направленим розвитком велику кількість різноманітних видів спорту.  На Західній Україні - це лідер з розвитку футболу, дитячо-юнацького спорту, спортивного туризму та інших видів спорту.

Учасниками навчально - ознайомчої поїздки з Бобринецької ОТГ були 12 осіб (заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань, представники відділу освіти, молоді та спорту міської ради, тренери та вчителі фізичного виховання, працівники комунальних установ Бобринецької міської ради).

Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради (у 2012-2017 роках), консультант Програми DOBRE з питань розвитку спорту, поділився з присутніми практичним досвідом реалізації спортивних проектів, основами розробки і впровадження спортивних цільових програм і конкурсів. Ознайомив присутніх з роботою комунального підприємства «ЛьвівСпортРесурс».

Незабутні враження залишили відвідування зони спортивних майданчиків: баскетбольного, street workout, петангу, скейт-парку, огляд спортивного майданчика з штучним покриттям для міні-футболу., відвідування Центру національно-патріотичного виховання і самозахисту «ФОРПОСТ», мультиспортивного залу СК «Манівці» та знайомство з моделлю соціального спортивного підприємства, дитячого клубу «КросФіт», Дитячого клубу «Імпульс». Цікавою та насиченою була програма відвідування Львівської шахової академії, обмін досвідом про програму «Шахи в школі» та особливості розвитку шахів у місті.

У ході візиту до Школи Східних Мов було представлено концепцію викладання східних мов та східних бойових мистецтв, особливості інклюзивності спорту.

Та справжньою родзинкою навчального візиту стало відвідування сучасного Львівського стадіону «Арена Львів».

Учасники навчально - ознайомчої поїздки мали змогу поспілкуватися з безпосереднім учасником усіх заходів Бідним Матвієм Вікторовичем, директором департаменту фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України.

При підведенні підсумків візиту було висловлено слова щирої вдячності координатору – Вікторії Зубковій, програмному спеціалісту ДОБРЕ., та надію, що побачене, хоча б частково, спільними зусиллями буде реалізовано у нашій громаді.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь