Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Туристичний баркемп та розвиток туризму в громаді

Дата: 26.06.2019 18:23
Кількість переглядів: 738

Фото без опису26 червня у Центральному сквері ім.Марка Кропивницького відбувся туристичний баркемп та відкриття візитки громади - туристичних стендів.

Міський голова В.Сніжко привітав учасників заходу з відкриттям туристичних стендів «Візитна картка для туристів» та зазначив що це важливий крок в розвитку туризму громади.

Місцеві екскурсоводи, краєзнавці Георгій Лашкул та Людмила Наумчак провели екскурсію «Прогуляка старим містом» яку охоче слухали бобринчани та гості громади.

Допомогти та підсилити туристичний потенціал Бобринецької ОТГ завітали представники від Громадських ініціатив України - Ірина Ткаченко, яка поділилася «Як залучити громаду у розвиток туристичної сфери», Василь Левицький розповів «як розвивати екскурсійні послуги в громаді», Вікторія Семененко ознайомила з зародженням і розвитоком фольклорного проекту «Баба Єлька».

Захід відбувся в рамках проекту "Голос громади в місцевому самоврядуванні" за підтримки Програми DOBRE USAID Ukraine - USAID Україна. Партнером Програми DOBRE на Кіровоградщині є Спілка "Громадські ініціативи України" та Агенція сталого розвитку "Хмарочос".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь