Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

У добру путь, випускники!

Дата: 26.06.2019 17:32
Кількість переглядів: 494

Фото без опису25 та 26 червня Бобринецька громада зібралась разом дружньою родиною учнів, учителів, батьків та гостей, з нагоди особливого свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. У безмежний світ дорослого життя вирушили випускники міських шкіл, які 11 років мандрували шкільними світами пізнання.

Червень 2019 року запам’ятається одинадцятикласникам Комунальних закладів «Навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1» та «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» міської ради важливою подією в їхньому житті: це прощання зі шкільними стінами, вчителями, однокласниками. А для педагогів – це ще одна перегорнута сторінка книги шкільного життя.

Урочисте вручення свідоцтв, вітальні слова міського голови Сніжка В.В., директорів Карпука В.В. та Богданової А.Є., класних керівників, вчителів, батьків – всі ці хвилюючі моменти промайнули, як одна мить.

Бажаємо усім випускникам щастя й успіхів у подальшому житті, завжди йти за своєю мрією і досягати нових висот!Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь