Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інтелектуальний турнір «У світі казки»

Дата: 19.06.2019 16:57
Кількість переглядів: 593

Фото без опису

Пріоритетними напрямами роботи бібліотеки є підтримка і розвиток інтелектуальних та творчих здібностей дітей і підлітків, їхньої читацької активності.

   Бібліотекарями міських бібліотек Ларисою  Рибак та Наталією  Франчук              18 червня в КЗ НВО філії № 2 відбувся інтелектуальний турнір «У світі казки». Який об’єднав усіх присутніх в одну родину і провів стежками чарівних казок.

   У семи турах команди учасників «Гноміки» та «Колобок» (учні 1 – 3 кл.)   продемонстрували свої знання та творчі здібності, відповідаючи майже на всі запитання.

   Турнір розпочався зі знайомства ведучих з учасниками команд.

   Учасники розповідали  що таке казка?, які бувають казки? і чим вони відрізняються.  Грали в гру «Упізнай героя за його вчинками або діями», «З якої казки ці слова?» , відгадували загадки, кросворди та . Гравцям дуже сподобався артистичний конкурс, на якому діти заспівували пісні з казок . В турнірі перемогла дружба.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь