Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Ігровий день у бібліотеці «Веселі старти».

Дата: 18.06.2019 07:58
Кількість переглядів: 596

Фото без опису

Літо для бібліотек – це пора творчості, фантазії, активізації усіх  форм індивідуальної та масової роботи з читачами-дітьми, можливість ближче пізнати їх. Книгозбірні Бобринецької ОТГ надають можливість корисно і приємно провести свій вільний час дітям впродовж літніх канікул.

Багато різноманітних заходів для дітей по організації змістовного дозвілля вже проведено бібліотекарями. Однак багато ще попереду.

До роботи зі своїми користувачами молодшого, середнього та старшого шкільного віку бібліотекарі підходять цікаво  і творчо. Вони проводять літературні, тематичні ранки, конкурси, вікторини, ігри-мандрівки, години задушевної розмови, спілкування, брейн-ринги, літературні аукціони.

Зробити відпочинок дітей активним, пізнавальним, яскравим –  основна мета  міських бібліотек.

Для корисного і веселого відпочинку 12 червня в дні літніх канікул працівники міських бібліотек Рибак Л. І. та Франчук Н. Г.  організували цікаві спортивні «Веселі старти». У змаганнях взяли участь діти 1 – 4 класів філії № 2. Було дві команди : команди «Зірочки» та «Сміливі». Учасники стрибали через обруч, бігали з кульками, танцювали, розгадували загадки, розповідали прислів’я про книгу та літературного казкового героя.  Для самих маленьких читачів був проведений конкурс «Розмалюй літературного героя».

Разом з бібліотекарями діти цікаво і змістовно проводять літні канікули, отримуючи позитивні емоції від зустрічі з літературними героями, покращують навички спілкування, розвивають свої інтелектуальні та творчі здібності, поповнюють багаж необхідних знань.

Отож, книгозбірні громади запрошують всіх бажаючих до проведення цікавого, змістовного, корисного дозвілля.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь