Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 03.06.2019 16:52
Кількість переглядів: 437

Фото без опису

Всміхається сонце привітно й ласкаво,

Цей день на планеті хай щастям сія.

Час радісно лине, змістовно й цікаво

Добробутом повниться кожна сім'я

Міжнародний день захисту дітей відзначається щороку в перший день літа більш, ніж у 30 країнах світу. Сім'я і дитина - це споконвічні цінності,  які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Діти – це наше майбутнє, а значить майбутнє нашої держави. Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Саме ми, дорослі, відповідаємо за добробут та щастя своїх дітей, тому турбота про них і захист їхніх прав є нашим головним обов'язком.

1 червня працівники комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості», міського будинку культури  перетворили міський парк на «Країну дитинства», організувавши роботу дев’яти  казкових куточків.

Міський голова Валерій Сніжко привітав усіх присутніх з початком літнього відпочинку, з Днем захисту дітей і побажав  гарного настрою.

Під час представлення своїх загонів, учні пришкільних таборів нагадували галасливих пташенят, весело викрикуючи назви та девізи.

Святкове дійство проходило у формі квесту. Інтригу задала чаклунка-Баба Яга, яка запропонувала дітям поринути у казку і допомогти казковим героям.

Діти із задоволенням розгадували загадки Нептуна та ребуси Снігової Королеви, складали пазли, танцювали, грали в ігри з Червоною Шапочкою, Вовком і трьома поросятами, розучували східні танці з Шахерезадою та Алладіном, долали складну павутину-переправу з Кощієм Безсмертним. Дошкільнята  приймали участь у  конкурсах, спортивних розвагах з казковими героями на зупинках «Країна дитинства».

У художньому казковому куточку кожна дитина мала можливість взяти участь   у створенні картини «Щасливе дитинство».

 

Понад 600 дітлахів стали учасниками спільного флешмобу.

Свято було яскравим, динамічним та веселим. Поверталися діти сповнені емоціями, в захваті від організованого для них цікавого, колоритного  дійства.

Приємно було спостерігати за радісними обличчами та щасливими посмішками як дітей, так і дорослих.  Парк був наповнений дитячим гамором та сміхом.

За сприяння міської влади, міського голови В.Сніжка,  Аграрної партії депутата районної ради Ю.Крутька, приватного підприємця О.Погорілець всі присутні були забезпечені якісної питною водою, мали змогу безкоштовно поласувати солодкою ватою  та смачним морозивом.

Перед початком святкового дійства  В.Сніжко привітав дітей пільгової категорії та футболістів, які отримали певні досягнення та перемоги, вручивши ім. подарунок та квиток у цирк.

Тож канікули,  період відпочинку і оздоровлення розпочався!

Приємних вражень, яскравих емоцій, змістовного відпочинку!!!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь