Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Фіналісти обласних змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч-2019»

Дата: 27.05.2019 14:52
Кількість переглядів: 457

Фото без опису25 травня 2019 року на спортивному комплексі «Олімпієць» проведено фінальні обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч-2019» серед юнаків старшої вікової групи, присвячені пам’яті Ониська Ю.Ю.

Бобринецьку об’єднану територіальну громаду представляла команда учнів КЗ «Бобринецьке НВО «НВК «Гімназія – ЗШ І-ІІІ ступенів №1» та КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №5» (тренер-викладач з футболу Ігор Філіпенко та вчителі фізичної культури Вадим Шоколов та Микола Доренко).

Після параду-відкриття учасників змагань привітали міський голова Валерій Сніжко та голова Кіровоградської обласної федерації футболу Віктор Безсмертний. Командам було вручено футбольні м’ячі.

Щороку ці змагання присвячуються пам’яті отця Юрія Ониська, який зробив значний вклад у розвиток фізкультури і спорту у місті. Присутні на заході його дружина і донька висловили слова щирої вдячності за те, що Юрія Юрійовича пам'ятають і шанують.

Змагання проводилися одночасно на двох майданчиках.

У перерві між іграми господарі турніру забезпечили для учасників змагань смачний обід у їдальні Бобринецького коледжу Білоцерківського НАУ та якісну питну воду.

У особистому заліку під час демонстрації елементів з техніки футболу Подолінський Артем зайняв ІІ місце в жонглюванні, Каранаєв Денис – І місце в ударах на дальність, Корчаченко Артем – І місце в ударах на точність. За результатами змагань юні бобринчани отримали перемогу у команд Вільшанського району (3:0), м. Олександрії (3:1), Новоукраїнського району (5:0), Устинівського району (2:0) та зайняли І місце.

Команда вихованців КЗ «ДЮСШ» вперше в історії Бобринецького футболу виборола право представляти Кіровоградську область на Всеукраїнських змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч».

Місця в турнірній таблиці розподілилися так:

І місце – Бобринецька ОТГ (12 очок);

ІІ місце – м. Олександрія (9 очок);

ІІІ місце – Вільшанський р-н. (6 очок);

ІV місце – Устинівський р-н. (3 очка);

V місце  - Новоукраїнський р-н. (0 очок).

Кращим бомбардиром став Клим Владислав (5 голів), а кращим гравцем турніру - Подолінський Артем.

До складу команди-переможиці обласних фінальних змагань на призи клубу «Шкіряний м’яч» входять: Корчаченко Артем, Каранаєв Денис, Подолінський Артем, Тюляков Ярослав, Клим Владислав, Кононенко Кирило, Шеремет Дмитро, Лашкул Іван, Смук Богдан, Куля Вадим, Калмиков Владислав.

Фізкультура і спорт, здоровий спосіб життя єднають людей різних поколінь та можливостей: дорослих і дітей, учасників та вболівальників.

По закінченню змагань начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Вікторія Літвінова, голова районної федерації футболу Павло Арабов та Богдан Фролов, дитина з особливими освітніми потребами, вручили переможцям дипломи та медалі.

Належна організація та проведення обласних фінальних змагань стали можливими завдяки небайдужим до розвитку дитячого футболу людям: Володимир Нужному та Володимиру Дутчаку.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь