Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Юні футболісти завоювали «Кубок мрії»

Дата: 16.05.2019 11:39
Кількість переглядів: 385

Фото без опису11-12 травня в м. Кропивницький відбувся Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок мрії», в якому взяли участь 16 команд (170 учасників). За Кубок мрії змагалися і вихованці КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради.

Попередні змагання проводилися в групах по олімпійській системі. У своїй групі вихованці тренера-викладача Філіпенка Ігоря Анатолійовича в першій грі зустрілися з командою з Кропивницького «Шкети-1» і з рахунком 0-1 поступилися. В другій грі юні бобринчани зустрілися з футболістами СДЮШОР-2 (м. Кропивницький) і перемогли з рахунком 4-0.

Таким чином зайняли в своїй групі третє місце і продовжили боротьбу в «срібній лізі» за призові місця.

Першу зустріч з ДЮСШ «Спартак» наші футболісти впевнено виграли з рахунком 7-1. Відзначились забитими голами Клим Владислав – 4 та Мазур Назар – 3.

У другій грі за перше місце юні бобринчани теж отримали перемогу з рахунком 3-1 над командою «Шкети-2» (м. Кропивницький) і завоювали кубок та золоті медалі в «срібній лізі».

Кращим гравцем визнано Мазура Назара, який був нагороджений спортивною кепкою від організаторів турніру.

Склад команди: Мазур Назар, Кравець Єгор, Хрусталенко Руслан, Хрусталенко Ренат, Подолінський Данило, Аксенюк Станіслав, Колпак Андрій, Корчаченко Нікіта, Клим Владислав.

Першість області

12 травня 2019 року в м. Новоукраїнка, відбувся передостанній тур першості області з футболу серед юнаків 2004 р.н. і молодші. Вихованці тренера-викладача Філіпенка І.А. з мінімальним рахунком 1-0 перемогли місцевих футболістів і гарантували собі, щонайменше, срібні нагороди.

У суботу, 18 травня, вихованці КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради будуть приймати гостей з м. Знам’янки. У цій грі буде визначено переможця першості області.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь