Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

УВАГА! Обмеження руху великовагових транспортних засобів дорогами загального користування при високих температурах повітря

Дата: 15.05.2019 08:33
Кількість переглядів: 456

Фото без описуЗ метою збереження дорожнього покриття та забезпечення безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах загального користування рекомендуємо вжити заходи щодо проведення широкої інформаційно-роз'яснювальної роботи серед автоперевізників, які здійснюють вантажні перевезення, про обмеження руху великовагового автотранспорту у зв’язку з різким підвищенням температури атмосферного повітря.

З 01 червня 2019 року у зв'язку з підвищенням температури повітря заплановано введення обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування з 10 години ранку до 22 години включно.

Ділянки автомобільних доріг загального користування державного значення затверджені розпорядженням голови облдержадміністрації від 03 червня 2016 року № 235-р "Про обмеження проїзду великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування при . високих температурах повітря".

 

Відстій великовагового автотранспорту на період різкого підвищення температури атмосферного повітря від 28° С і вище здійснюється на існуючих стоянках та майданчиках відпочинку, в тому числі біля об'єктів сервісу.

Ознaйомитися з мiсцями вiдстою можнa тутФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь