Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В Університеті срібного віку закінчився перший навчальний рік

Дата: 24.04.2019 18:22
Кількість переглядів: 821

Фото без описуУ територіальному центрі Бобринецької міської ради відбулася непересічна подія, на яку завітали міський голова Сніжко Валерій Вадимович, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Людмила Петрівна, люди, які протягом цього року долучалися до роботи Університету срібного віку та Гендерного ресурсного центру. Це і  працівники міської ради, і члени громадської організації «Центр територіального успіху», і волонтери-викладачі, і студенти та учасники заходів.

Директор КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецьеої міської ради Валентина Григорівна Коновальчук з радістю привітала присутніх: активних, творчих, неспокійних студентів Університету, які налаштовані отримувати освіту протягом усього життя. Розширення соціальних послуг для мешканців нашої громади поважного віку розкриває перед нами великі можливості для спілкування, обміну досвідом, самореалізації, переконана Валентина Григорівна.

Приємним спогадом про навчання для слухачів і слухачок була презентація напрацювань новоствореного закладу, інтерв’ю за участі активних студенток, виступ викладачів-волонтерів, яких вони упізнавали за дружніми шаржами.

Усіх присутніх з наступаючим свято Великодня привітав також депутат Бобринецької районної ради, голова Бобринецької районної парторганізації Аграрної партії України Олександр Щіченко та вручив солодкі подарунки. А завершився активний навчальний рік для учасників екскурсією центром міста, яку провів викладач факультету краєзнавства Георгій Олексійович Лашкул.

Попереду в Університеті канікули, але вони теж будуть насиченими подіями, адже студенти срібного віку будуть брати участь у всіх заходах громади в наступний період. То ж побажаємо їм здоров’я і наснаги, щоб у жовтні з новими силами і новими друзями вони могли повернутися у дружнє коло до територіального центру.

На заході використано обладнання та технічні засоби, придбані в рамках конкурсу грантів «місцеві ініціативи для розвитку громад»  за підтримки програми USAID DOBRE.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь