Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Успіхи вихованців КЗ «ДЮСШ»

Дата: 10.04.2019 13:19
Кількість переглядів: 679

Фото без опису6 квітня відразу стартували три обласні турніри: у м. Кропивницькому в спортивному залі Центральноукраїнського державного педагогічного університету проходили фінальні ігри серед вихованців ДЮСШ з баскетболу (юнаки), в спортивному залі Аграрного коледжу змагалися спортсмени з гирьового спорту, а в м.Бобринець проходили обласні змагання на призи кубку «Шкіряний м’яч» (старша вікова група, 2005 р.н.).

Юні баскетболісти, вихованці тренера-викладача Неклеси В.М., підтвердили статус сильнішої юнацької команди області (в 2018 році вони вперше здобули чемпіонські нагороди). В півфінальній грі бобринчани зустрілися з баскетболістами смт.Помічної і в напруженій боротьбі здобули перемогу з рахунком 57:50 та вийшли в фінал, де чекали на переможця пари ДЮСШ м.Долинської – КДЮСШ-4(1) м.Кропивницького, спортсмени з обласного центру перемогли з рахунком 47:68.

Фінальна гра між КЗ «ДЮСШ» Бобринецької міської ради і КДЮСШ-4(1) м.Кропивницького розпочалася з упевненої, домінуючої гри юних баскетболістів з м.Бобринця. В кожній чверті (їх було чотири) бобринчани впевнено перегравали баскетболістів з обласного центру і фінальний свисток зафіксував перемогу з рахунком 104:43.

Керівництво Кіровоградської обласної федерації баскетболу вручили бобринецьким баскетболістам та їх тренеру кубок, медалі та дипломи за перше місце.

Склад команди-переможця обласних змагань:

Лавріненко Андрій, Ткаченко Костянтин, Дем’яненко Максим, Пугач Антон, Щербина Вадим, Буянін Андрій, Неклеса Микола, Бардиш Антон, Гроник Данило, Ілющенко Євген.

У складі команди Бобринецької об’єднаної територіальної громади, яка двадцять разів підряд стає чемпіоном області з гирьового спорту виступали вихованці тренера-викладача Намєсніка І.І. і зробили вагомий внесок в загально-командну перемогу.

Серед жінок у ваговій категорії до 58 кг. перше місце виборола Мосейчук Анна з результатом 95 ривків, та виконала перший дорослий розряд. Друге місце в цій ваговій категорії посіла Джиган Анастасія з результатом 57 ривків. У ваговій категорії до 63 кг. Намєснік Анжеліка впевнено перемогла з результатом 207 ривків, у ваговій категорії до 68 кг. Голотюк Анастасія також посіла перше місце з результатом 97 ривків. Дівчата і жінки змагалися з вагою гирі – 16 кг.

Серед чоловіків Зленко Олександр у ваговій категорії до 63 кг. виборов перше місце з результатом 60 поштовхів, 100 ривків і виконав перший дорослий розряд, а Плохотнюк Олег у цій ваговій категорії посів третє місце з результатом 25 поштовхів, 50 ривків. Сапунов Дмитро в ваговій категорії до 85 кг. також посів третє місце з результатом 118 поштовхів, 125 ривків. Завершальним став виступ тренера-викладача Намєсніка Івана Івановича: в абсолютній ваговій категорії серед ветеранів посів перше місце. Чоловіки та юнаки змагалися з вагою гирі – 24 кг. 

На спортивний комплекс «Олімпієць» завітали футбольні команди з Новоукраїнки та Малої Виски. Місто Бобринець представляли вихованці тренера-викладача Філіпенка Ігора Анатолійовича, які навчаються в КЗ Бобринецьке НВО «НВК Гімназія-ЗШ І-ІІІ №1» та КЗ «ЗШ І-ІІІ ступенів №5». Підготовкою і проведенням змагань займалися вчителі фізичної культури міських шкіл та тренери-викладачі КЗ «ДЮСШ».

У першій грі зустрілися претенденти на перемогу в зональних змаганнях – юні футболісти з Бобринецької ОТГ та Новоукраїнської ОТГ. У цій грі з рахунком 2:0 перемогли місцеві футболісти, в другій грі футболісти Новоукраїнської ОТГ з рахунком 3:0 перемогли футболістів з Маловисківської ОТГ. У третій грі бобринчани переграли маловисківців з рахунком 3:1 і здобули право представляти об’єднані територіальні громади на фінальних обласних змаганнях на призи клубу «Шкіряний м’яч», які відбудуться 25 травня 2019 року на СК «Олімпієць».

У змаганнях з елементів футболу в жонглюванні Подолінський Артем зайняв перше місце, в ударах на точність Пономаренко Артем – друге місце, в ударах на дальність Каранаєв Денис – третє місце.

Всім учасникам змагань з елементів футболу вручено грамоти і медалі від міського голови Сніжка В.В.

Завдяки фінансовій підтримці Нужного В.С. – начальника міського штабу «Шкіряний м’яч», всі учасники змагань були забезпечені якісною питною водою.

Склад команди Бобринецької ОТГ: Каранаєв Денис, Клим Владислав, Кононенко Кирило, Куля Вадим, Подолінський Артем, Тюляков Ярослав, Лашкул Іван, Пономаренко Артем, Шеремет Дмитро, Корчаченко Артем, Калмиков Владислав, Барвінок Микола.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь