Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тренування породжують майстерність

Дата: 04.04.2019 08:27
Кількість переглядів: 515

Фото без опису30 березня 2019 року на базі Льотної академії НАУ відбувся чемпіонат Кіровоградської області з індивідуальної туристської техніки в закритих приміщеннях. Змагання проходили на дистанції IV класу.

Команду Бобринецької ОТГ представляли кращі спортсмени міста: Самойленко Наталія, Анна та Михайло Слепченки.

У запеклій боротьбі серед жінок, не дивлячись на всю складність дистанції і те, що довелося змагатися проти сильних, підготовлених і набагато старших за віком конкурентів, наша спортсменка Анна Слепченко здобула бронзу, Наталія Самойленко посіла 4 місце.

Серед чоловіків боротьба йшла на секунди. Михайло Слепченко продемонстрував високі навички та вміння, підтвердивши свій рівень підготовки, та здобувши 4 місце.

У загальному заліку команда Бобринецької ОТГ зайняла ІІІ місце. Спортсмени були нагородженні грамотами та дипломами Кіровоградської обласної федерації спортивного туризму.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь