Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

«Соціальне таксі» у Бобринці

Дата: 28.03.2019 17:18
Кількість переглядів: 732

Фото без опису28 березня  відбулася важлива подія для мешканців Бобринецької громади.

Міський голова Валерій Сніжко, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея передали до КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради спеціально обладнаний автомобіль для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату, крім осіб, які користуються автотранспортом, виданим через органи соціального захисту населення та які мають в особистому користуванні та в користуванні законних представників автотранспорт. «Соціальне таксі»  значно поліпшить соціальне обслуговування та розширить можливості  надання соціальних послуг закладу, забезпечить якісне і безпечне надання транспортних послуг.

Автотранспорт буде використовуватись для перевезення людей до комунальних підприємств, медичних, банківських установ,  державних організацій, до установ органів влади, місцевого самоврядування, соціального захисту, протезно-ортопедичних підприємств, до відділень реабілітації за призначенням. На такі перевезення Територіальний центр прийматиме заявки, плануючи поїздки транспорту та погоджуючи графік послуг.

Крім того, Бобринецька міська рада підписала меморандум про взаємодію та співпрацю з ГО «Учасників Антитерористичної операції Бобринецького району», ГО «Бобринецька районна організація інвалідів Кіровоградської обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організації інвалідів України», ГО «Бобринецька районна організація Української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)», ГО «Бобринецька міська організація ветеранів України», батьками дітей, які мають порушення опорно-рухового апарату щодо служби з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. Адже кожна людина має право на соціальний захист та забезпечення своїх потреб.

Також в рамках реалізації проекту Міністерства соціальної політики «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» міському Територіальному центру було передано офісну техніку (комп’ютери та принтери).Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь