Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Спецтранспорт для людей з обмеженими можливостями

Дата: 22.03.2019 16:21
Кількість переглядів: 885

Фото без опису22 березня в м.Києві відбулося вручення спеціально обладнаних автомобілів представникам територіальних громад для перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату.

Захід відбувся за участі Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана та Міністра соціальної політики Андрія Реви.

У минулому 2018-му році було запроваджено програму щодо стимулювання територіальних громад до створення служб перевезень людей з інвалідністю (соціальне таксі), в якій Бобринецька ОТГ  взяла участь.

Міський голова Валерій Сніжко, директор комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Бобринецької міської ради - Влентина Коновальчук та завідувач відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги  Олександ Москалик прибули до Києва щоб отримати новий спеціалізований транспортний засіб облаштований  для людей з особливими потребами.

Поява спеціалізованого транспорту в громаді забезпечить можливість доступу до інфраструктури міста людям, які мають обмеження здатності до пересування. Тож ця програма є вкрай важливою для усунення бар’єрів у життєдіяльності людей з інвалідністю, у реалізації їх прав та транспортної доступності, особливо людей на візках.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь